Radijatori ERC

Električni radijatori cijena HrvatskaSerija ERC radijatora bazira se na klasičnim radijatorima Lipovica solar 600 snage 185 W po članku.

U njih se ugrađuje poseban grijač snage od 120W po članku te je to najbolji omjer radi manjeg broja uklopa, duže trajnosti uređaja. Početni model je radijator sa tri članka snage 360 W za manje toalete, dok najveći radijator ima 30 članaka, snagu od 3.5 kW te može zagrijati do 40 m2 prostora.

Svi radijatori zahtijevaju monofazni priključak 230 V te se i najveći od njih može priključiti na standardnu šuko utičnicu.

Radna temperatura radijatora je 60 stupnjeva te pri toj temperaturi ne podiže prašinu i prikladan je za alergijski osjetljive osobe. U slučaju ekstremnih hladnoća, radijator se može podesiti do 90 stupnjeva celziusa te samim time imate uključenu rezervu snage.

Podešavanje temperature vrši se zakretanjem radnog termostata te se može precizno podesiti temperatura od 0 do 90 stupnjeva. Za slučaj kvara ugrađen je sigurnosni termostat, koji u slučaju pregrijavanja isključuje radijator na 100 stupnjeva, te se isti ponovo uključuje ručno, gumbom ispod kapice na sučelju radijatora.

Radijatori ERCVezani članci:

USLUGA CNC REZANJA METALA

Viking bravarija

Viking plastifikacija

Pay Way
Lipovica radijatori

Viking radijatori sastoje se od najkvalitetnijh aluminijskih ljevanih članaka Lipovica koja svojom kvalitetom, tradicijom i vrhunskom uslugom uspješno posluje već 40 godina. Više na
www.lipovica.hr


proračun energije

Napravite izračun za svoj prostor. Saznajte koliko Vam je energije potrebno.

o nama

Glavna ideja vodilja je izrada kvalitetnih rješenja grija- nja na jednostavniji način.