Viking reportaže

Pogledajte video reportaže o Viking radijatorima!

Suradnja sa poduzećem Viking d.o.o

Izjavljujemo da smo izuzetno zadovoljni suradnjom s poduzećem "Viking" d.o.o. na poslovima plastifikacije naših proizvoda

Poslovi plastifikacije u suradnji sa Viking d.o.o.

Već neko vrijeme sve poslove plastifikacije (elektrostatskog bojanja metalnih predmeta) povjeravamo firmi VIKING d.o.o.

Osvrt na suradnju sa tvrtkom Viking - Split

Svima koji su još neodlučni evo mog osvrta na suradnju sa tvrtkom Viking. Predstavnik sam suvlasnika stambene zgrade R.Boškovića 13 u Splitu. Naša ulica je spojena na Toplanu Blatine koja već tri zime ne pruža uslugu grijanja a Grad Split se ponaša kao da nije u toj priči iako ima zakonsku obvezu organiziranja grijanja. Logično je da smo pokušali pronaći alternativno rješenje a sada već mogu kazati kako smo ga i pronašli i to baš uz pomoć tvrtke Viking.

Viking na gospodarskom sajmu u Zprešiću

Viking na gospodarskom sajmu u Zprešiću

15. Sajam gospodarstva u Zaprešiću održan je od 11. do 13. listopada 2013. godine. Viking je izložio svoje radijatore, slike pogledajte klikom na link "Detaljnije"

Viking u WG 2013

Viking u WG 2013

Pogledajte slike iz Westgate Shopping Centra gdje je i Viking prezentirao svoje proizvode.

Viking u Splitu

Viking u Splitu

Viking je svoje proizvode prezentirao i u Splitu. Fotografije pogledajte klikom na link "Detaljnije"

Viking diže temperaturu i popust u Westgate shoping centru!

Viking diže temperaturu i popust u Westgate shoping centru!

Ovaj vikend ne propustite obiteljski sajam u Westgate Shopping centru, gdje će dodatnu temperaturu zagrijavati i Viking Heating uz odličan popust od čak 15% koji možete preuzeti već od prvog dana sajma, a iskoristiti sve do 15.12.2013.

ISH Frankfurt sajam

ISH Frankfurt sajam

Na prostorima Frankfurtskog velesajma održava se jedan od najpoznatijih svjetskih sajmova iz područja kupaoničke opreme, graditeljstva, energetike, klimatizacije i obnovljivih izvora energije ISH. Sajam se prostire na izložbenim prostorima u čak 19 dvorana na njemu sudjeluju brojni izlagači iz 58 zemalja svijeta.

Inpex sajam

Inpex sajam

Najveći Američki sajam inovacija održao se u Pittsburghu. INPEX 217 Ninth Street Pittsburgh, PA 15222-3506, USA. Inpex je najveća svjetska izložba inovacija i novih proizvoda, istinski događaj u svijetu stvaralaštva, koji na istom mjestu okuplja inovacije i nove proizvode iz čitavog svijeta povezujući ih neposredno s brojnim predstavnicima američkog i svjetskog poduzetništva.

USLUGA CNC REZANJA METALA

Viking bravarija

Viking plastifikacija

Pay Way
Lipovica radijatori

Viking radijatori sastoje se od najkvalitetnijh aluminijskih ljevanih članaka Lipovica koja svojom kvalitetom, tradicijom i vrhunskom uslugom uspješno posluje već 40 godina. Više na
www.lipovica.hr


proračun energije

Napravite izračun za svoj prostor. Saznajte koliko Vam je energije potrebno.

o nama

Glavna ideja vodilja je izrada kvalitetnih rješenja grija- nja na jednostavniji način.