PočetnaUvjetiNačini plaćanja

Načini plaćanja

Viking d.o.o.
OIB: 16476923515

Kupac može postati svaka punoljetna i poslovno sposobna osoba koja prihvaća naše uvjete poslovanja što se potvrđuje narudžbom artikala. Prihvaćanje općih uvjeta poslovanja kupac potvrđuje prilikom narudžbe za kupnju artikala putem našeg WEB SHOPA.
Cijene u WEB SHOP-u izražene su u HRK sa PDV-om.

Istaknute cijene sadržavaju  gotovinski i/ili akcijski popust. U slučaju promjene cijena sva naručena roba bit će isporučena po cijenama koje su bile aktualne pri izradi predračuna. Valjanost predračuna je 5 dana.

Proces kupovine, uvjeti poslovanja, kupnje i prodaje robe putem našeg WEB SHOP-a definirani su slijedećim parametrima: registracija korisnika, narudžba, odabir načina plaćanja, dostava, povrat i reklamacija robe.

Kupcem se smatra svaka osoba koja elektronski naruči barem jedan proizvod, popuni tražene podatke i pošalje ih putem web aplikacije na našem WEB SHOP-u.


Načini plaćanja:

1. Nalogom za plaćanje (VIRMAN-UPLATNICA) – e-bankarstvom, virmanom ili općom uplatnicom na temelju ispisanog predračuna čija je opcija 5 dana. Obračunava se akcijski popust.

2. Pouzećem - iznos ponude plaćate na ruke dostavljaču prilikom isporuke. Obračunava se akcijski popust.

3. Kreditnom karticom - JEDNOKRATNO-PREKO WEB SHOP-a: Master Card®, Maestro®, Diners, Visa i American Express®. Nakon odabira plaćanja kreditnom karticom otvara se sigurnosni sustav za plaćanje Pay Way koji je autoriziran od strane T-Com.

American ExpressMasterCardVisa

 

 

Izjava o sigurnosti
T-Com Pay Way primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka - Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka i MD5 algoritam. ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između T-Com sustava i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem "vatrozida" (firewalla).

 Izjava o zaštiti i prikupljanju osobnih posataka te njihovom korištenju
VIKING d.o.o se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici VIKING d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Zaštita podataka
Vaše osobne podatke koje nam dajete dobrovoljno pohraniti ćemo u našoj evidencijskoj bazi kupaca. Vaše osobne podatke prikupljamo i koristimo u svrhu obrade narudžbe, za slanje promotivnih materijala, za unaprjeđenje odnosa sa kupcima te radi provjere i autorizacije prilikom plaćanja kreditnom karticom, u mjeri i vremenu koje je neophodno za ostvarenje navedene svrhe u svakom pojedinom slučaju.
Prilikom registracije kupca dajete Vašu suglasnost za obradu Vaših podataka u gore navedene svrhe. Kupac je suglasan da se Vernon trgovina d.o.o. može obraćati elektroničkom poštom, pismenim putem i telefonski  te mu na kućnu adresu dostavljati materijale kojima će ga obavještavati o pogodnostima i novinama u svojoj ponudi.

Vaše osobne podatke štitimo sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka i nećemo ih ni na koji način učiniti dosupnima trećim pravnim i fizičkim osobama. Potrebne osobne podatke prosljeđujemo isključivo poslovnim partnerima za realizaciju isporuke Vaše narudžbe ili za potrebe adresiranja tiskanih reklamnih materijala. Imate pravo zatražiti izmjenu ili nadopunu netočnih i nepotpunih podataka.

Jamčimo Vam da Vašu e-mail adresu i ostale podatke ne stavljamo trećim pravnim i fizičkim osobama na raspolaganje bez Vašeg pristanka. Od navedenog se isključuje uvid od strane ovlaštenih službi izvršne državne vlasti Republike Hrvatske za potrebe istražnih radnji temeljem valjanog sudskog naloga. 


Način i rok isporuke:
Isporuka robe-radijatora : 8 radnih dana

Način isporuke:
Dogovor sa kupcem prema upitu

Mogućnosti:
Ukoliko je potrebna montaža naša je isporuka
Bez montaže kurirskom službom
Cijene dostave se naknadno određuju zbog specifičnosti proizvoda.

Usluge nakon prodaje:
Servis nije obavezan ali jamstvo na uređaje je 36 mjeseci i unutar toga se roba ukoliko je potrebno servisira, zamjenjuje.

Povrat i reklamacije:
Ako ste iz bilo kojeg razloga nezadovoljni isporučenim proizvodom, možete ga zamijeniti ili vratiti uz povrat novca unutar 7 dana od primitka. Kako bi ostvarili pravo na povrat, trebate nam poslati neoštećeni proizvod u originalnom pakiranju zajedno sa svom dokumentacijom i opremom sa kojom je proizvod bio prvobitno isporučen.
Ako prilikom preuzimanja uočite vidljiva oštećenja na pošiljci, ne preuzimajte je već je vratite po dostavljaču sa naznakom da je proizvod oštećen u transportu. U tom slučaju molimo Vas da nas kontaktirate kako bismo Vam u što skorijem roku poslali novu pošiljku.

Ako pak ustanovite da je uređaj prilikom prve uporabe neispravan ili nepotpun, kontaktirajte nas kako bi Vam isti zamijenili za ispravan.

Električni radijatori - Reklamacija se obrađuje sa tehničkom podrškom. Ukoliko do štete nije došlo krivnjom kupca proizvod zaprimamo na servis ili dostavljamo novi.
Usluga plastifikacije – također se obrađuje sa tehničkom službom kako bi se utvrdili razlozi štete. Ukoliko se radi o šteti uzrokovanoj krivom obradom naše strane zaprimamo povrat robe i u najkraće dogovrenom roku isporučujemo kupcu.USLUGA CNC REZANJA METALA

Viking bravarija

Viking plastifikacija

Pay Way
Lipovica radijatori

Viking radijatori sastoje se od najkvalitetnijh aluminijskih ljevanih članaka Lipovica koja svojom kvalitetom, tradicijom i vrhunskom uslugom uspješno posluje već 40 godina. Više na
www.lipovica.hr


proračun energije

Napravite izračun za svoj prostor. Saznajte koliko Vam je energije potrebno.

o nama

Glavna ideja vodilja je izrada kvalitetnih rješenja grija- nja na jednostavniji način.