PočetnaVijestiISH Frankfurt sajam

ISH Frankfurt sajam

ISH Frankfurt sajam

Na prostorima Frankfurtskog velesajma održava se jedan od najpoznatijih svjetskih sajmova iz područja kupaoničke opreme, graditeljstva, energetike, klimatizacije i obnovljivih izvora energije ISH.

Sajam se prostire na izložbenim prostorima u čak 19 dvorana na njemu sudjeluju brojni izlagači iz 58 zemalja svijeta. Dakako, prisutni su gotovo svi vodeći svjetski proizvođači iz područja opreme za grijanje, klimatizaciju, ventilaciju, hlađenje, instalacijske i sanitarne opreme.

Uz to, tu je i nekoliko izlagača iz Hrvatske: Viking, Micro-el, Alukal, Lipovica i Metalac Sever (okupljeni na zajedničkom prostoru Hrvatske gospodarske komore).

ISH Frankfurt sajam podijeljen je u četiri tematska područja:
- Svijet uživanja u kupaonicama
- Graditeljstvo i energetske tehnike
- Aircontec (tehnika klimatizacije, hlađenja i ventilacije)
- središnja tema: Obnovljivi izvori energije

Uz sam sajam održavaju se i brojni popratni događaji kao što su: natječan u dizajnu Design Plus, stručna izložba zaštite od požara Fireprotect, Forum IKK Building u organizaciji Saveza njemačkih stručnjaka za hlađenje i klimatizaciju (VDKF), Forum o kaljevim pećima, Klima-forum u organizaciji Strukovnog instituta za graditeljstvo i klimatizaciju (FGK), seminar REHVA-e “Održivo iskorištavanje energije u tehničkom opremanju zgrada” itd.
Vezani članci:

USLUGA CNC REZANJA METALA

Viking bravarija

Viking plastifikacija

Pay Way
Lipovica radijatori

Viking radijatori sastoje se od najkvalitetnijh aluminijskih ljevanih članaka Lipovica koja svojom kvalitetom, tradicijom i vrhunskom uslugom uspješno posluje već 40 godina. Više na
www.lipovica.hr


proračun energije

Napravite izračun za svoj prostor. Saznajte koliko Vam je energije potrebno.

o nama

Glavna ideja vodilja je izrada kvalitetnih rješenja grija- nja na jednostavniji način.