Iskustvo iz zgrade 2009

Svima koji su još uvijek neodlučni koje grijanje izabrati, najiskrenije preporučam tvrtku VIKING, i njihov sustav centralnog grijanja na struju.

Odlučili smo se za njih prije 3 godine, i to zato što u zgradi nije bilo moguće postići dogovor oko novog dimnjaka, a drugačije nismo mogli dobiti atest za plinsko centralno.

Cijeli život su me učili, da je plinsko centralno, poslije grijanja na drva, najbolje, a definitivno najisplativije financijski, a isto tako i da je struja skupa, preskupa… Zato sam bila jako nepovjerljiva, i spremna na “astronomske” iznose računa.

No, ugodno smo ostali iznenađeni: grijanje za stan 67 m2, položaja - većina stana sjever, manji dio jug, (uz često provjetravanje, jer je suprug strastveni pušač), prvu sezonu koštalo je 30% više nego mog kolegu, koji stan od 70m2 grije centralnim na plin.

Druge sezone, ta razlika smanjila se na 15%, a prošle sezone - IZNENAĐENJE - IZJEDNAČILI SMO SE!!!

Ova sezona je tek krenula, ali kolega je pred nekoliko dana ostao šokiran procjenom sa ratama 1100 kn, a naša procjena rata je 733,00 kn.

Moram istaknuti da su radijatori VIKING grijanja još tridesetak minuta topli nakon gašenja, da besprijekorno i ugodno griju, da pružaju savršene mogućnosti podešavanja i upravljanja centralnom jedinicom, (ali ni mužu, ni meni se to ne da, pa smo vjerni najjednostavnijem pali-gasi), da je samo izvođenje radova bilo besprijekorno - ekipa iz Vikinga je ne samo vrhunski profesionalna, nego i ugodna, nenametljiva, lako se dogovara o svim detaljima sa njima, poštuju se rokovi, g. Robert je uvijek na raspolaganju za sve vrste pitanja…

ZAKLJUČAK: VIKING grijanje apsolutno zadovoljava i kvalitetom i cijenom!