Iskustvo iz Vukovara

Rado ću prenijeti svoja iskustva jer sam prezadovoljna. Od kako ste mi prepravili radijatore u stanu je toplo, potrošnja je u redu, prošle zime grijanje nas je koštalo u prosjeku 800,00 kn mjesečno, a stan od 70 m2 sa srednjom izolacijom bio je na dnevnoj temperaturi 23-24 stupnja.

Obzirom da živim u Vukovaru, a priča o grijanju u Vukovaru je poznata u cijeloj Hrvatskoj, susjedima, koji mjesečno dobiju od 1.000,00 kn pa do 1.200,00 kn računa za grijanje dok u stanu griju dnevni boravak i kupaonicu sve skupa cca 30 m2, i to prema potrebama, ja na pitanje kolika nam je cijena grijanja kažem 800,00 kn a u stanu toplo, svi smo u majicama kratkih rukava.

Na upit kako sam to postigla, kažem im da ima u Zagrebu firma Viking d.o.o. koji sve naprave, samo treba pripremiti radijatore, oni dođu, preprave ih i vrate na adresu nakon čega su spremni za upotrebu. Preporučim i Vašu internet stranicu i uputim ih da pošalju upit na koji Vi jako brzo odgovarate, dajete sve povratne informacije koje ljude zanimaju i koje su vrlo precizne i točne.

Moram Vas pohvaliti jer s takvim poslovnim odnosom, takvom uslugom i takvom brzinom izvršenja radova pokazali ste da ste firma pravih vrijednosti i nadam se da će Vam takvo poslovanje u budućnosti donijeti još više posla, jer to svojim pristupom prema strankama i radu u potpunosti zaslužujete.

Lijepo Vas pozdravljam i još jednom zahvaljujem na Vašem radu!

Pavlović M.

Poveznice: